O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Zlatá dušička 2.11.2012

05.11.2012 14:48

Nejprve dotaz od jedné z nás…

Hezký den Martino,

obracím se na Vás, protože se na internetu, facebooku atd. množí zprávy o přicházející změně, o tom, že si máme udělat zásoby jídla na týden atd. - nevím co si o tom mám myslet. Na jednu stranu Vám a Vašim vzkazům samozřejmě věřím, na druhou stranu z toho co píšete jde trošku strach a to přeci není cílem lidi uvádět do strachu a obav ..? Zajímalo by mě, jak se teda všichni máme zachovat, jestli se máme stáhnout někam na chaty do ústranní nebo zůstat ve městech... jestli je možné, že bude několik dní tma a výpadky energie vody a všeho. A potom? potom už nebudeme potřebovat jídlo? Budeme žít stejné životy jako doposud? Nemusím už se učit na testy z čínské medicíny? J teď přeháním. Myslím, že toto zajímá spoustu lidí, nechtěla byste prosím napsat nějaké rozšíření informací na Váš web?J.

Už dlouho přemýšlím, co k tomuto dodat, jak to vlastně bude dál, třídím informace, které ke mně přicházejí. Někteří lidé jsou připraveni, i když někde uvnitř sebe cítí obavy, co je vlastně čeká. Je spoustu informací, že nastane tma, máme mít jídlo a pití, atd…Co vlastně udělat v této době? Přiznám se, že sama vlastně také nevím, čemu věřit. Samozřejmě, že „shora“ jsou „jakési“ odpovědi. I když některé informace, uvedené na internetu různými zdroji, až tak necítím. Ale věřím tomu, co píšu a vlastně mě to často uklidní, spíše, než abych se toho bála. A také mě to přivádí k tomu, uvědomit si že…Je otázka, jak to všechno vlastně vidíme my sami… My, co jsme součástí tohoto světa, této doby a tohoto času. Jedna věc je jistá. My sami jsme si vybrali prožít toto období. Je to velká příležitost pro všechny duše, neboť to, co se děje, je zvláštní a důležité období jak pro Zemi, tak pro nás samotné. A nejen pro nás, ale jak se to jeví, tak i pro další planety naší sluneční soustavy. Toto je plán a pohled naší duše. Přesto my, co prožíváme naše reality, se díváme z pohledu nižšího, nežli jsou naše duše. V podstatě netušíme, co máme před sebou, pouze se spoléháme na naše smysly, naše vnímání, intuici, předtuchy, či jak to vlastně všechno nazvat. To znamená, že se učíme věřit sami sobě a že potřebujeme na víře v sebe sama ještě hodně zapracovat…. Jak se tedy zachovat, co dělat, čemu vlastně věřit? Doporučuji informace třídit podle toho, jak s námi rezonují. Na druhé straně… některé informace nemohou mít všichni, dostanou je jen ti povolaní, ti co na sobě zapracovali a posunuli se dříve, nežli my. Proto sem někteří přišli. A ti by mohli vědět víc…Určitě se něco děje, už jen proto, že to sami vnímáme a vidíme kolem sebe, takže se nedá říct, že neprobíhá a neproběhne nic. Říkám si, že jestli se moje duše rozhodla, že odejde ze Země, neudělám s tím stejně nic a nepomůžou mi ani zásoby vody a jídla. A tak to beru tak, že věřím a ze všech sil budu věřit tomu, že proběhne změna k lepšímu a snažím se nemít z toho strach a nepanikařit. Beru si ze všeho trochu. Možná by mohla být 3 dny tma, takže neuškodí, když budu mít doma trochu víc jídla, na druhou stranu.. nejspíš nikam na venkov jezdit nebudu, vlastně ani nemám kam. Řídím se svými pocity. Co se stane uvidím, až to přijde. A když se nic nestane, nic se neděje, život jde dál. Možná se vám nemusí můj názor líbit, možná potřebujete jistotu, abyste se mohli na něco připravit. Je to na každém. Ale všechno se mění moc rychle a to, jak je to dnes, už zítra může být úplně jinak. A součástí našich životů nyní jsou i ztráty jistot. A tak jsem se znova dotázala mého zdroje a budu se ptát dál. A budu věřit, že ještě získáme podrobnější informace, které budeme potřebovat a které nám více osvětlí tento čas.

 

 

A teď již  dnešní odpověď…

Tyto dotazy jsou velmi důležité. Každá bytost, která zde na Zemi žije, bude proměněna. Mnoho energie, která přijde, přetransformuje vše, co jí přijde do cesty. Lidé však nevyhynou, jak se mnozí obávají. Během prosince se otevře pátá dimenze a vědomí lidí bude s touto propojeno. Mohou nastat různé přírodní úkazy. Ale nic, co by dosud neprobíhalo. Přesto, ať se lidé neobávají toho, co přijde. Toto je součástí proměny. Je potřeba, aby nikdo nepanikařil, každý musí pokračovat ve svém životě, v tom, co dělá. Pouze je potřeba, abyste do své mysli zahrnuli možnost změny i s jejími následky. Všichni budete vědět, co máte dělat, všichni budete dovedeni tam, kde máte být. Ano, objevují se informace ohledně toho, že by mohla nastat několik dní temnota a také to, že máte mít zásoby jídla a vody. Nebojte se však ničeho. Pokud tomuto věříte, připravte se. Pokud ne, nechte to být. Věřte však sami v sebe a v boží plán a pomoc. Každý je připraven jít svou cestou. A každý si svou cestu již dávno vybral. Buďte se svými rodinami, se svými přáteli, pokračujte dál ve svých životech. Na nic nečekejte. To, co přijde, není již ve vaší moci. To, co vás čeká, je nový život. Ale neznamená to, že budete ze Země odstraněni. Pouze se změní vaše vnímání reality. Můžete se stát lehčími a nalézt jiné životní preference. Vaše realita bude taková, jakou si vytvoříte. Buďte připraveni na všechno, avšak zbavte se strachu. To, co musíte udělat, je žít ve svém středu a cítit klid v duši. Nepřestávejte žít. Pracujte na sobě tak, jako dosud.

 

https://zlata.dusicka.sweb.cz/new_page_4.htm

 

Diskusní téma: Zlatá dušička 2.11.2012

Datum: 06.11.2012

Vložil: Lída

Titulek: Jako Marek

Děkuji Markovi za jeho příspěvek. Mohla bych se pod něj podepsat místo Marka. Jen bych zaměnila "se svou ženou" za "se svým mužem".
Je a bude to nádhera.

Datum: 05.11.2012

Vložil: Marek

Titulek: ...

Souhlasím s odpovědí, že karty jsou už rozdány. Že vše se děje jak má, respektive se již stalo. Z mého pohledu, je třeba pokračovat v tom co jsem si vytyčil - naplánoval. Očistit svou mysl a srdce od negativních energií. Chovat se ke všemu s láskou a respektem. Přestat se zabývat negativními informacemi a řešit jen pozitivum. Prožívám v současné době silný vnitřní boj sám se sebou, ale již teď pozoruji, že čistá mysl převažuje. Že láska v mém srdci vítězí. Už teď sleduji, že věci se mění k lepšímu. Například včera jsem se pohádal se svou ženou o absurdní banalitě. Po pěti minutách jsme ale vše vyřešili. To rychlé usmíření, ten krásný pocit, jak jsme tu negativní energii rychle odehnali.

Když se mne někdo z mého okolí zeptá, jak to vidím s tím tajemným datem 21.12.2012, tak odpovím, že se nic nestane. Že život poběží tak jak má, ať se tím moc nezaobírá. Vnitřně ale vím, že změna proběhne v mém nitru a tudíž se změní celý svět...

Datum: 06.11.2012

Vložil: Libuše

Titulek: Re: ...

Ahoj Marku, plně se ztotožňuji s tím, že změna proběhne (probíhá) v našem nitru. Od určitého "bodu" nelze jít zpět k "běžnému životu". Cosi, uvnitř i vně, nás vede neustále dále, či spíše hlouběji a hlouběji k sobě, ke všem bytostem ... Přeji sluncem a láskou prozářené dny. L.