O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Zamyšlení nad životem ...

04.06.2012 10:24

Možná se vám to bude zdát bláznivé na našich stránkách, ale život je barevný a né jednostranný....proto i toto oslovuje, stalo se a připomíná mi to, že je potřeba se radovat i z těch obyčejně neobyčejných věcí...!!!

(Pozn.: Krátce bylo vloženo chybné video, toto je již správné)

 

I zde můžete nalézt o čem je vlastně život... může se zdát, že v jednu chvíli nás život zklamal, přinesl chvilky zklamání, neradosti..., ale již dávno dopředu je dané... naplánované, že přijdou okamžiky překvapení, radosti, úžasu...Potkáte mnoho lidí, o kterých byste neřekli, že vám mohou udělat radost a podržet vás když si myslíte, že jste ztratili... Pak přijde ještě větší překvapení v tom, že to co jste si mysleli , že je zklamání, je jen v čase a prostoru něčím znovuzrozujícím...přichází další a další překvapení...nové dary, nová radostná překvapení... smutek je již pryč... je zde jen němý úžas, kdy nevíte zda se máte smát či plakat štěstím... pak přichází ON! Omlouvá se vám za všechna ta příkoří života, omlouvá se vám za přípravu toho co  bude následovat...a následuje!!!

 

Požádá vás o ruku, pozve mnoho přátel, které důvěrně znáte, jen jste si mysleli, že jsou velice daleko... daleko. Vítáte se s nimi, jako by jste se nikdy nerozloučili, převlečou vás do svatebního roucha a rozvinuje se před vámi koberec slávy. Jste pozváni k svatebnímu obřadu, jste překvapení, protože tohle jste ještě před chvilkou nečekali. Nečekané je tady, je skutkem...!!!

 

Probíhá obřad a vy stále tomu nevěříte... ale je to fakt... stáváte se MUŽEM a ŽENOU před BOHEM, STVOŘITELEM VŠEHO. Dosáhli jste cíle vaší Cesty životem, dosáhli jste MYSTICKÉ SVATBY!!!  Stáváte se jistými a plnějšími, stáváte se sami SEBOU... No řekněte není to nádherný obraz toho o čem jsme si zde již jednou psali a o čem jsme již s mnohými tolikrát diskutovali...???!!!

 

Nechte si tento cca 14-timinutový snímek několikrát přehrát a zkuste tomu porozumět tak, jak jsem vám to předestřel v sobě...

 

Zároveň zkuste být kýmkoliv v okolním režijním orchestru rolí, podívejte se na to i jako radostně spolu dávající .... staňte se jimi v každodenním životě pro sebe i pro jiné... radujte se z maličkostí a dávejte velké věci jako je úsměv, laskavý pohled, vřelý pozdrav, soucit, lásku, úctu, porozumění.... dáte každému dárek, který bude v čase a prostoru svatebním darem...

 

Přeji VÁM  všem Světlo a Lásku z celého svého SRDCE. LK

 

Diskusní téma: Zamyšlení nad životem ...

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.