O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Poselství LINE - zástupce z Plejád - 2.11.2011

03.11.2011 10:18

 

 

Nastává rozhodující čas

 

Je zde doba zrodu a prvních krůčků „Nové země“. Jsou to úžasné okamžiky, které právě prožíváte. Nenechte si uniknout ani jediný. Každý je osobitý, má svoje kouzlo Poznání a vede vás k Novému životu. Jsme stále s vámi a sledujeme vaše kroky. Ochranitelsky a láskyplně dohlížíme na dění okolo Vzestupu vědomí na vaší planetě. Je to tak dokonalé, až se tají dech. Vy jste dokonalí ve svém odhodlání, ve své vytrvalosti a sounáležitosti. 

 

Nepřestávejte. Ještě je mnoho srdcí třeba rozzářit, ještě mnoho duší má dojít k uvědomění si sebe sama, svého úkolu zde a svého místa v procesu Vzestoupení. Pokračujte, vedete si skvěle. Láska prýští z vašich srdcí a vede ostatní. Ukazuje všem, kudy se vydat, jak jít a co je na cestu potřeba. Pracovníci světla, přichází vaše chvíle, váš čas. Nyní otevřete a hrdě neste své světelné pochodně. Netlumte jejich zář z obavy odsouzení druhými. Ne, už se nemusíte skrývat. Je nutné, přímo nezbytné, zářit do daleka. Proto jste zde, v této době, v tomto rozhodujícím čase. Toto jste si zvolili za svůj úkol. Nyní je třeba své světlo ukázat všem, pustit jej ven, aby dodalo odvahy a síly ostatním, kteří tápou a hledají.

 

Pro mnohé nastává rozhodující čas. Je třeba se rozhodnout, zda „uvěřím“ vnitřnímu volání svého srdce nebo jej záměrně „neuslyším“. Je to volba mezi hrubohmotným – materiálním pojetím světa a světa jemněhmotného, kde hlavním elementem je Láska. Člověče, je čas se rozhodnout! Udělej to opravdově a právě Teď.

 

Každý má právo si zvolit svou budoucnost. Každý má VOLBU. A vy všichni – volte zodpovědně, s vážností i s důsledky, které této volbě náleží. Víme, že každé rozhodnutí bude správné a každé si zaslouží respekt. Zvolili jste si inkarnaci v tomto čase právě pro tuto Volbu. Možná už jste dříve volili….. Je na vás, zda si chcete na tento okamžik vzpomenout a poučit se z něj.

 

Drazí a milovaní, máte naši největší podporu a s mnohými se už brzy uvidíme. Postupujete rychleji, než se dříve mohlo zdát. Zrychlení je patrné na všech úrovních Vzestupu vědomí. Někteří z vás budete mít, díky svému úkolu, možnost pohybu mezi dimenzemi. Samozřejmě jen dočasně. Je zatím však předčasné o tom nyní podrobněji hovořit. Budu o tom hovořit v některém z příštích poselství. Každá informace přichází v pravý čas a najde si ty správné adresáty…

 

Důležité je přijímat vše, co k vám přichází. Přijímejte! „Nové“ je všude kolem vás a stačí se jen dívat, vnímat a přijímat. Stále víc se soustřeďujte na Přítomný okamžik. Je to velmi důležité a zároveň pro mnohé objevné. Kouzlo přítomného okamžiku – jakmile si ho osvojíte, už jste téměř „doma“.

 

Všichni, kteří jste tak úžasní a dokonalí, milovaní na Zemi, soustřeďte se na svá srdce a na Lásku v nich. Je to to nejúčinnější, čím přispějete Vzestupu vědomí Všech a Všeho.

Vy jste Všichni a Vše, vy jste Láska, vy jste Vědomí.

Už je na čase to říkat nahlas, neskrývat to a otevřeně Být. Zpočátku se bude zdát, že vaše srdce září samo mezi mnoha, ale bude to jen chvilička. Brzy budete vnímat kolem sebe tolik Světla, že si to neumíte představit. Ostatním dodáte sílu a odvahu rozhodnout se a otevřeně ukázat svou volbu Světla. Mnoho se jich přidá. Rozdělí se a oddělí Světlo od Nesvětla a hrubohmotného světa. Mnoho vás bude zářit. Záhy pocítíte tu radost a sílu Lásky. Ta síla bude ohromná, bez hranic a bez omezení. Daleko přesáhne vaše představy, sny a vize. Těšíme se s vámi na ten okamžik. To bude Nová zem v plné kráse…

 

Do příštího poselství LINE – zástupce z Plejád

 

 

Pro www.cestakmedusi.cz  přijala poselství Majka Riama Rob. Tento článek může být dále šířen a kopírován v nezkrácené a neupravené podobě a pouze pro nekomerční účely, pokud bude připojena celá tato poznámka i se všemi aktivními odkazy. Děkuji za pochopení.


Více zde: https://www.cestakmedusi.cz/news/poselstvi-line-zastupce-z-plejad-2-11-2011/

Diskusní téma: Poselství LINE - zástupce z Plejád - 2.11.2011

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.