O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Okénko tarotu a ostatní věštby (rok 2012)

03.01.2012 21:18

Dnešní doba a zvláště tento rok je plný předpovědí. My v redakci Rahunta si myslíme, že když už nějaké předpovědi, je třeba říci také to podstatné, co bude skutečně zásadním způsobem ovlivňovat život lidí. A tím je, že naše mysl a myšlenky budou nabírat schopnost manifestace a čas jejich realizace či patřičné odezvy se bude stále zkracovat.

Dnes Vám zde předkládáme výklad na základě tarotových karet na celý rok 2012. Dle Vašeho zájmu zvážíme také vypracování podrobnějších předpovědí třeba na jednotlivé měsíce.

Redakce

Dodatek :  Můžeme Vám zodpovědět i konkrétní dotaz, pokud nebude osobní, protože k tomu může existovat v budoucnosti jiná rubrika.

 

 

Rok 2012 v kartách.

Udělal jsem výklad karet pro rok 2012 a to s požádáním svého Velkého Mistra o pomoc. Výklad je na sedm karet, střed, kruh a osmá karta překrývá počátek a konec, pokud je nutná. Další dělení obsahuje krystal ducha, pramen života atd. Asi nemá smysl rozvádět celý výklad, protože by to zabralo celý článek.

 

Vstup do roku 2012, je tajemným mystériem, pozvolna vystupujícím z šera noci do jasného dne. Lidé se počnou pozvolna probouzet a vystupovat z olověného spánku, ve kterém byly potlačeny jejich city. Budou otevíráni vstřícnosti a sounáležitosti. To co bylo skryto v podvědomí a vynášeno pouze skrze intuici, bude stále více odhalováno našemu vědomému vnímání, a přinášet lidem nečekaná poznání, vedoucím k přijetí duchovního světa, jako jedné z přirozeností existence. To samo povede ke konfliktu dvou rovin existence. Počnou se bořit dogmata a pravda jako fenomén duchovní velikosti se začne hroutit. Na její místo se pozvolna začne přesouvat síla vůle, síla tvořivosti, podřízená pouze nejvyššímu božskému zákonu. Lidé začnou toužit po této svobodě, po svobodě vnitřního vyjádření sebe sama, skrze svou kreativitu, své talenty a život uvolněný z pout ekonomické závislosti. Mnohem více budeme chápat, že to co je z našeho pohledu neměnná skutečnost, tedy jakési přirozené fyzikální zákony, je pouhá součást záměru Stvořitele. Tedy vyjádření a projevení tvořivé vůle. Tato změna v chápání reality otevře zcela nové možnosti, díky vstupu do vyšších rovin komunikace na duchovní úrovni.

 

 

Současná náboženská dogmata se začnou hroutit a ukážou svoji pravou podstatu. I nadále bude veden konflikt názorů, mezi duchovní a ekonomickou orientací lidské společnosti, ale síla poznání a uvolnění duchovních sil uvnitř člověka, ukáže zcela nové směry a možnosti existence, o kterých člověk zatím nemá tušení a které byly dávno zapomenuty. Ti co zůstanou neoblomní a nepřekročí onen pramen nové reality, vstoupí na rozhraní osudovosti a budou vystaveni vnitřnímu odsouzení. Někteří odejdou dobrovolně a jiní si přivodí nešťastné následky skrze svou zarputilost. O tom zda jich bude mnoho nebo málo, rozhoduje schopnost vnímavosti vůči pravé povaze skutečnosti. I v ní bude stále více odhalována její božská podstata a skutečný princip utváření.

 

Lidé budou muset nutně začít na své duchovní existenci aktivně pracovat. To co bylo po dlouhou dobu považováno za absolutní metu duchovního snažení, tedy osvícení, se ukáže jako přirozený stav vědomí těch, kdo o něj budou usilovat. Vnější síly a události tomu budou silně napomáhat a ukazovat právě tuto cestu jako jedinou opravdovou, ale bez touhy a určitého úsilí to nepůjde. Božský zákon bude stále více nabírat na síle a nahrazovat kolo karmy. Tedy každý skutek povede k jeho přirozeným důsledkům bez odkladu do budoucnosti. Bude potřeba mnohem více obezřetnosti a sebekontroly při přemýšlení o budoucnosti a uskutečňování záměrů, protože všechny aktivity se budou promítat do reality i s jejich přirozenými následky. Mnohem více než co jsem, bude nutné řešit otázku, kým jsem? Nestálost budoucnosti se bude promítat právě do našich skutků a rozhodnutí, které ponesou všechny atributy příčin a následků v přítomném okamžiku.

 

Nikdo neponese na svých bedrech více, nežli dokáže unést, ale to neznamená, že nebude muset svůj potenciál plně zapojit. Bez úsilí se snadno ocitneme na stejné lodi jako ti, co se drží minulosti a touží pouze po odměnách a hmotném zabezpečení. Budeme dohnáni k odsuzování společnosti za svůj neúspěch a pád do hlubin nepůjde zadržet. Odpuštění se stane největší výzvou na všech rovinách existence. Odpouštět nejen ostatním, ale i sám sobě. Bude nutné hodně přemýšlet o svém postoji k ostatním lidem. Přesunout úhelné kameny na své místo tak, aby se stavba stala pevnou a stabilní. Tedy nenávidět to co životu škodí, a nikoliv živé bytosti. Milovat s upřímností, ale s vědomím práva na nezávislost a vyjádření sebe sama každé bytosti. Být tolerantní vůči svobodě myšlení a vyjadřování názorů.

 

Naše cesta vede cestou k uzdravení, lásce, vzájemné pomoci a sounáležitosti. Nastává rok, kdy se budou uzavírat naše karmické osudy a u mnohých se propojí všechny jejich životy do jedné velké zkušenosti, ze které budou čerpat hluboké poznání pro uskutečnění sebe sama. Rok odhalování mystérií, ale i rok, kdy bude středem našeho života slunce, jako mocný zdroj mnoha aspektů samotného stvoření.

 

Erien

 

Diskusní téma: Okénko tarotu a ostatní věštby (rok 2012)

Datum: 13.06.2020

Vložil: BryanY

Titulek: How do i get more traffic to my blog

Hello. I have checked your rahunta.cz and i see you've got some duplicate content so probably it is the reason that you don't rank hi in google. But you can fix this issue fast. There is a tool that creates content like human, just search in google: miftolo's tools

Datum: 04.01.2012

Vložil: gap

Titulek: ..

Zdravím Vás Eriene,
nemám to až tak detailně domyšlené, ale vidím to hodně podobně.
V mém okolí začíná být, to co píšete, naprosto zřetelné.

Mějte Se fajn.
Petr

Datum: 04.01.2012

Vložil: Judita

Titulek: vypracovani podrobnejsiho vykladu

Srdecne zdravim
Pridruzuji se k prosbe o podrobny vyklad tarotu i na jednotlivy mesice.Dekuji
Judita

Datum: 04.01.2012

Vložil: André

Titulek: vypracovanie podrobnejšieho výkladu


Zdravím redakciu a Erien,

Chcela by som Vás poprosiť o podrobnejší výklad, podľa mňa by bol ideálny výklad po kvartáloch.
Ďakujem za toto okienko tarotu a všetkým želám krásny rok 2012!

S láskou André

Datum: 04.01.2012

Vložil: Erien

Titulek: Re: vypracovanie podrobnejšieho výkladu

Ahoj Vám, i ostatním, dohodli jsme se, že budeme zveřejňovat tyto předpovědi vždy před začátkem následujícího měsíce, tedy jakési měsíční náhledy na to co se může stát a co bude důležité. Jde přirozeně o subjektivní pohled zaměřený hlavně na stránku naší duchovní aktivity, ale je docela možné zodpovědět i otázky které k tématu přijdou.

Záznamy: 1 - 5 ze 5