O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Mistr Hilarion - poselství pro týden 16.-23.10.2011(channeling)

19.10.2011 09:48

Vážení čtenáři a čtenářky rozšíříme předkládání různých channelingů, aby jste si mohli vybrat pro sebe to podstatné co vás osloví a s čím budete korespondovat v každodenní praxi života.... LK

 

17.10.2011 21:56

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 16.10. - 23.10. 2011

 

Milovaní,

v následujících dnech se soustřeďte a nadále zůstaňte ukotvení pozorní a klidní. Dovolte energiím procházet vámi souvislým a laskavým proudem do jádra Země a pak zpět do Velkého Centrálního Slunce. Dovolte také sami sobě uvolnit vše, co zůstává a nadále čeká na vyčištění vyplavujíc se na povrch a pamatujte, že nezáleží na tom, jak to probíhá, ale důležité je, že to odchází pryč. Snažte se nespadnout zpět do smyčky těchto starých energií, pouze si říkejte, že jste se vším hotovi a jakmile to budete cítit dokončené, požádejte Matku Zemi, aby tyto energie vzala, transformovala je a použila kdykoli je bude potřebovat.

Po celém Světě, v každém velkoměstě, městě i vesnici, se řady Probuzených neustále rozšiřují. Jde o přívalovou vlnu podnětů, která dosud nedosáhla svého vrcholu a tento nárůst bude pokračovat až do chvíle, kdy budou mocní přinuceni začít dělat požadované změny v systému. Již jsou pryč ty dny, kdy lidé v mocných pozicích nedbali na své obyvatelstvo. Na obzoru možností se rýsuje nový počátek ve způsobu řízení záležitostí země a národa. Probuzení se nenechají obměkčit ve svém požadavku, aby byli odevzdáni do rukou spravedlnosti ti, kteří drželi mírumilovné obyvatele všech zemí v řetězech beznadějných systémů kontroly.

Nyní je čas milosti pro vás, Drazí, kteří jste se neustále trmáceli mnoha a mnoha životy, abyste zrealizovali současné události a dokončili Osvícení Země a všeho na Ní. Tím, jak nadále prožíváte odchod všeho, co již neslouží vaší Cestě Světla, začnete se ve svých každodenních životech cítit podporováni úžasně synchronním způsobem. Ptejte se na cokoli potřebujete a pak sledujte, jak rychlým a úžasným způsobem je vám odpovídáno. Vaši Andělé nedočkavě čekají, aby vám mohli jakýmkoli způsobem pomoci projít tímto stádiem. Pamatujte, že vás bezpodmínečně milují a nesoudí vás v ničem, co zažíváte. Je to prostě jenom zkušenost, kterou jste si ještě předtím, než jste vešli do inkarnace, sami zvolili, abyste se naučili něco určitého nebo shromáždili určité sebepostřehy a schopnosti.

Když si procházíte svými zkušenostmi, vězte, že jsou milióny dalších, kteří také prožívají své vlastní zkoušky a výzvy v rámci svého vlastního duchovního vzdělávání a učení, a tak skutečně nejste ve svém vlastním království sami. Nenechte se odradit, když se vám zdá vaše cesta temná, prostě jen pokračujte dál. Posouváním se krok za krokem můžete dosáhnout zázraky. Dodržujte své každodenní disciplíny, jak jen můžete nejlépe, hojně odpočívejte a relaxujte a co nejvíce času se zdržujte venku v Přírodě, ve své lesní rodině, aby vás mohla podporovat a léčit v případě potřeby.

Najděte v sobě prostředky, jak se odpoutat od jakéhokoli zdánlivě objevujícího se chaosu a jak si udržovat své mocné vize lepšího Světa na vaší nádherné Planetě. Každý den zaměřujte svou pozornost na vaši srdeční čakru a vnímejte, jak pulz vaší lásky sahá až k srdcím všeho, co je na Planetě, v ní a kolem ní. Je to vaše láska sjednocená s Jednotou, která změní tento Svět. Umožněte, aby se to odráželo ve všem, co si myslíte, říkáte a děláte.

Do příštího týdne...

JÁ JSEM Hilarion

 

 

©2011 Marlene Swetlishoff, https://www.therainbowscribe.com/

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Lenka D (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.


Více zde: https://www.cestakmedusi.cz/news/mistr-hilarion-poselstvi-pro-tyden-16-23-10-2011/

Diskusní téma: Mistr Hilarion - poselství pro týden 16.-23.10.2011(channeling)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.