O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

film Nádherná zelená / The green beautiful

22.01.2012 15:33
Film Nádherná zelená neuvidíte v televizi ani v kině. Nenajdete ho v žádném obchodě a není ani uveden v žádné oficiání filmové databázi. Byl tedy svým způsobem zakázán v celé Evropské unii, i přes to, že v něm hrají i známí herci jako Vincent Lindon a Coline Serreau. Zřejmě proto, že tuto komedii nemohli lidé, kteří jsou u moci, strávit.

Nádherná zelená otevřeně hovoří o naší společnosti. Humorně vykresluje dnešní nesprávný pohled na tento svět. Mnozí lidé už dávno pochopili, že něco není v pořádku. Tento film si však nebere servítky a nebojí se říct, že naše společnost, která neví, co to je láska, je nemocná, stejně tak jako její věda, technika, stravování, politika apod.

Začátek filmu je trošku zdlouhavý. Začíná setkáním ,,čistých" lidí na jiné planetě, kde se krom praktických věcí domluví, kdo z nich navštíví naši Zemi, aby nám tu pomohl ,,probrat se". Jakmile se první takový člověk vstoupí na naší zemi, film vás chytí a nepustí. Jeho děj je skutečně neuvěřitelný. Ukazuje naše životy očima ,,čistých" lidí. Ale neukazuje na problémy, aniž by nastínil řešení. Jak se zbavit života v betonu? Bojkotovat konzumní systém, odhodit všechny naše falešné hodnoty a vrátit se k tomu, pro co jsme byli původně určení... 

                                                                                                                    (Zdroj: internet :-D)

úvodní text převzat z https://kiwi.pise.cz/

 

Film má české titulky:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diskusní téma: film Nádherná zelená / The green beautiful

Datum: 23.01.2012

Vložil: vlasta.H

Titulek: nádherný život

tak nádherný život môže byť.,veľmi sa mi to páči a Vďaka že som sa k tomu cez Vás dostala