O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Diskuse k článku BlogSurfing 21 (Odhalenie antikrista)

24.05.2012 09:07

V diskusi s Oto/Hadonos pod předchozím článkem jsem avizoval, že budu komentovat výše napsané zvlášť napsaným článkem, který bude vycházet ze struktury citovaného. Můj komentář je vždy tučně za reagovaným textem :

LK

 

 

Nie len pre LK. Budúcnosť pochopíme v minulosti! Raduj sa ,nezúfaj.
Všetko má svoj čas .Peter tu bol pred 2000r. Ako to dopadlo? EGO ako Babilón. Je čas poďakovať! Vyložiť karty na stôl! Ale až teraz je ten čas zvýšeného prílivu energie. Ešte pred 20r. by som bol v TV s EGOM ako hrom! A dnes? Tichúčko ,spokojne a skoro anonymne! Paráááááda. Teraz sa upokojme a poďme si niečo stiahnuť z vesmírnej AKÁŠI (programu)! Už Ježíš vedel, že to takto príde ,vedel že sa Kristova LASKA vráti takto potichu ako zlodej v noci!

 

Ano Kristova Láska nebo také Láska Kristova přišla v noci nepozorována a nepoznána, splnilo se to co kdysi řekl ústy Ježíše Nazaretského zvaného Kristus…věděl to že neuplyne ani celý druhý věk(tisíciletí)…

 

Je to náhoda? Je náhoda to že som sa podpisoval na rôznych fórach ako enoch pri tom som netušil kto to je ! Pôvode som mal na mysli strážcu háremu! Nie je kastrát ako eunuch? Zbabral som to a až potom som sa dozvedel že to je vykladač učenia, tak málo známi! https://sk.wikipedia.org/wiki/1._kniha_Henochova Aj to je náhoda? Alebo zámer, že nejaký LK sa začína pýtať a pýtal sa na iných fórach a bol vyhodený tak ako ja. Mňa týmto chráni pred publicitou! Je náhoda že odhaľujem v tichosti, chránený nástrahami EGA ? Ak sa utíšite príde odpoveď! Ja ju zatiaľ nepoznám a nie je pre mňa dôležitá! Viem že všetko je zámer a je správny! Poďme teda na začiatok.

 

Zde právě vidím projev EGA, Mysli… Satana v podobě strachu před publicitou, před dalšími věcmi… LK se ptal na různých fórech aby si lidé kteří tam chodili uvědomili o co jde…aby si dokázali sami najít cestu k PRAVDĚ. Musel se ptát, jinak by nemohlo dojít k tak dramatickému probuzení Vědomí Lidstva. Otázky byly vyřčeny, probouzení  mohlo nastat…. Tento pohyb mohl být uskutečněn jen zevnitř z dílčího Vědomí přispívajícího do kolektivního Vědomí… Toto byla ta Láska Kristova, která se vylila na Zem, skrze Syna Člověka. Bylo to jako když Šípková Růženka (Vědomí Lidstva, které spalo), byla políbena svým Princem…!!! Políbení bylo v podobě očisty mentální a astrální sféry Země a především jako další krok v sjednocení všech aspektů, aby nebylo toto Vědomí roztříštěno. Dokonce i vyšší civilizace v Univerzu , Galaxii a Vesmíru to nepochopilo v čem to vlastně celé bylo a je … Proto je zde mnoho vykladačů toho či onoho, jsou to jen zástupci těchto civilizací… Vše je tak prosté: Mnoho povolaných a málo Vyvolených… nebo obráceně (smích)…. Jen zástupci skutečných Učitelů a Učitelé mohli toto připravit a provést, jako nástroje Lásky Kristovy k Lidstvu a Lidem. Jen málo vyslanců Lásky Kristovy nezapadlo do hmoty (Mnoho jasných hvězd padne do bláta a hrubohmotnosti… bylo napsáno v proroctví pro tuto dobu). Proto se i část Kristovy Lásky promítlo do 3D žití. Skoro nikdo o něm neví, je chráněn a utajován, aby byl splněn úkol. Dnes již jsme v období, kdy většina práce je již hotova a je to již v rukou probuzeného lidstva za jak dlouho dokončí svůj díl práce na vinici Boží…

 

HOSPODIN ,KTORÝ VLÁDNE TOMUTO SVETU (VESMÍRU),Z LÁSKY NÁS IZOLOVAL A CHRÁNIL ,ABY SA NÁM NIČ (NE)STALO! Desatoro zákazov a príkazov! (Vieme čo robiť ne máme, ale čo robiť máme nám nehovorí) Stalo sa to, že nám zobral slobodu! Ako ? Ak dáte vtáka do klietky a chránite ho pred dravcami a predátormi a aj pred šelmou 666 (čiže človekom)! Zoberiete mu slobodu ! To je zlé, aj keď je to dobrá a láskavá myšlienka!? Nenaučíte človeka plávať ,ak ho budete prenášať z jednej strany jazera na druhú . Musíte ho hodiť do vody nech sa snaží plávať! Radiť mu, ako sa má pohybovať . Len tak získa ten úžasný pocit z plávania! Ak to neurobíte, tak porušujete vesmírný zákon NEZASAHOVAŤ !

 

Hospodin, který vládl tomuto světu byl JHWH, neizoloval nás z lásky k nám, ale k sobě a svému Zástupu. Je to vysoce postavená bytost, prainiciátor… přesto má mnoho podobných vlastností jako člověk v negativním aspektu. Měl jsem možnost se s ním  potkat na jedné z jeho planetárních lodí. Mnozí z vás by se strachy zhroutilo… nebýt chráněn Láskou Kristovou asi bych měl také problémy. Nechal bych šelmu šelmou, třeba je to všechno jinak !!!  Nechci zde něco relativizovat, ale 666 je něco zcela jiného, než zde píšeš a píšou již po mnoha staletích. Právě tohle nastavení Správce tzv. „zóny svobodné vůle“  naopak umožňovalo parazitování a upírování Lidstva jako celku i jako jednotlivců.Proč by jinak Světový Kristus vůbec zasahoval do „výborné“ práce Hospodina JHWH? Hospodin je správce (byl) tohoto prostoru v Univerzu (sluneční soustavě a především Země z Lunární sféry, která v podstatě patřila pod správu Nibiru, tedy Annunaki). Toto jsou ty šelmy a Lidstvo začalo s vlky výt, protože s nimi žili, museli žít… to je celé…

 

Posolstvo tejto doby je uvedomiť si s láskou to, čo je zlé ,čo má veľký očistný význam! Bez pochopenia lásky , musia byť pravidlá ! To je dobré! Ak si začínaš uvedomovať, kto si! Pravidlá , nariadenia nepotrebuješ ! To je ten VZOSTUP! Pochopenie lásky!

 

Poselství této doby je uvědomit si s láskou (bezvýhradnou láskou) co je DOBRÉ a co nám prospívá, to má očistný charakter a prioritní význam….Bez prožití a prožívání Lásky, přiřazujeme podmínky, pravidla, příkazy a zákazy pro život….Respektování a znalost Zákonů ve Stvoření, nás orientuje kdo jsme, co jsme… tím snadněji realizujeme bezpodmínečnost v Lásce… tato realizace je metodou realizace toho čemu říkáme VZESTUP. Takže ne pochopení lásky , ale žití LÁSKY!!!

 

Že mám byť Petrom , to radšej nie ! Bol ustanovený Ježišom, aby vytvoril bránu pekelnú ! Táto brána je bránou EGA toho JA som niekto! Ak by sme nevideli ,to zlé nepochopili by sme to dobré ! AK nás EU tlačí do neslobody začíname si uvedomovať ,aká je sloboda dôležitá ! Najskôr musí človek oslobodiť seba tým, že začne chápať Krista,LÁSKU a postupne sa začne oslobodzovať od pravidiel a nariadení , ktoré ho väznia! Pochopením Krista (lásky) sa môžu postupne odstraňovať pravidlá ,skôr nie ! Došlo by totiž k stagnácii BOHA, ktorý je v nás a my sme v ňom ! Musí dôjsť k očiste EGA (posledný súd) len tak môžeme postúpiť na vyššiu úroveň (poschodie) Ak to neurobíme, nemôžeme vzostúpiť! S EGOM sme nebezpeční pre okolité svety! Šelma je vo väzení! :-) Ak sa polepší môže byť vypustená, ale to už nebude šelma!

 

Šimon Petr byl povolán ke službě, protože byl takto připravován po mnoho životů. Jeho úkol byl ukázat, že i prostý člověk, který nevěří, je schopen mít víru jako kámen. Jak? Je to jednoduché, v tom, že uvěřil tomu, co cítil skrze vnitřní přijímač a to, že před ním stojí Syn Boží …Prostě TO VĚDĚL!!! .Řekněme si co je vlastně víra? Víra je schopnost zapnout vnitřní přijímač a nalaďovat se na příslušné příjmové stanice. Schopnost máme všichni, jen k tomu nemáme dost vůle a ochoty, takže víra je i díl ochoty a vůle k příjmu…!!! Petr na základě osobního nastavení, byl schopen přijímat, i když se docela často zpečoval (dělá to i dnes a pak se diví, že je bit jako žito… je pak bolestínský a ubrečený jako baba). Být Petrem, znamená být Zvěstovatelem přijatého, bez ohledu na to co mu to přinese za strasti…!!! Důvěra v přijaté bez filtru rozumářství… to je poselství Petra a na tomto měla být vybudována matka učení Kristovy Lásky (církev)… a ono se to pomalu a jistě děje… jen je to jinak v čase a prostoru….!!!

 

Ako začať ?
Začni čistiť svoj chrám, svoje rúcho od EGA! Ak to urobíš a pochopíš, začneš byť príkladom pre druhých, ktorí to budú chcieť tiež ! Uvidia tvoju slobodu ducha a začnú ťa nasledovať ! Začnú chápať to oslobodenie od materiálu (hrubohmoty)! Začnú chápať to, že môžu obohacovať ducha a pri tom žiť v blahobyte materiálu ! Len musia to EGO ,JA mám ,to je moje ,JA som ing. JA som niekto ! Túto EGO emóciu odložiť ! To je ten strach o čo sa boja, že to stratia! JA mám ,JA som niekto, JA som to dokázal ! Uniká im kto sú a na čo sú tu! Toto je väzenie EGA Antikrista!

 

Oto tohle jsou fráze, které nic a nikomu nemohou skutečně nic dát. Je potřeba kázat ŽIVÉ SLOVO, ne litanie a fráze. Ego je Mysl ve vůlovém aspektu… zbavme se EGA= vůlového aspektu a jsme ovce, které jen bečí a bečí, jsou zde jen na ovčí mléko, vlnu a maso … tak to přesně hrajete 666 do karet (super)!!!!

No a co že jsem inženýr! Ano jsem, nestydím se za to, že jsem nechodil nadarmo do školy a něco jsem se naučil…. Zároveň mi to dává možnost si zkrátit cestu v tom jak se prezentovat u stáda nevědomých, aby mne poslouchali co jim říkám…Když jim budu vysvětlovat vlnovou teorie světla a lásky (SaL) uvěří mi protože budu používat terminologii školy, kterou jsme absolvoval… nebudou to fráze, které nic nikomu neřeknou a za které se dá schovat cokoliv, tedy i satanáše = strachy v líbivé formě… takže ať jsem v civilním životě čímkoliv, není potřeba se za to stydět, stejně tak pokud nemám ing. Před jménem jen proto, abych vypadal …. Přitom v hlavě pusto a prázdno. Podívejte se, zda vy poznáte člověka podle jeho energie, zda poznáte podle prvního pohledu jeho charakterové a volní vlastnosti. Když řekne někdo jsem zedník (murár) už automaticky máme jasno co dokáže, jestli je dobrý nebo špatný dělník, to ukáže čas a jeho práce… ale už víte koho máte před sebou a co od něj lze očekávat… takže bych až tak neakcentoval EGO tímto způsobem… (úsměv)

 

Prináša mi to radosť ,že to mám a slúži to radosti a poteche ducha ? (emócia radosti a slobody) Dokážem sa toho kedykoľvek vzdať? Ak to urobí niekoho šťastnejším dokážem mu to darovať? Tak si na správnej ceste , lebo začínaš chápať MY! Si pripravení stať sa kedykoľvek bezdomovcom a zanechať svoju rodinu? Ak áno si na správnej ceste ! Nie je dôležité urobiť to ! Ale toto je tá emócia, ktorá ťa oslobodzuje ,odpútava ťa od hmoty a duch ti rastie !
Ak si si vedomý toho, že si viac ako človek v hmote a že v tebe je večne živá bytosť, ktorá sa neprestajne vyvíja a rastie .Tak si pochopil, že emócia je dôležitejšia ako dom!
Na druhú stranu si nezoberieš dom ale emóciu, ktorú si mal z toho domu!
Ak si mal oň strach (ťažká emócia) ,klesá tvoj duch dole ! O poschodie nižšie (ľudovo PEKLO), ale aj to peklo má význam vo vývoji ducha!
Ak si sa vzdal toho domu (emocionálne ) nie je pre teba prioritou, ale iba nástroj kvality života , dosiahneš slobodu ! Už pred tým ako opustíš tento priestor , DUCH stúpa! Je nadľahčovaný LASKOU Krista !

 

Nebylo by dobré zase bez frází a podobenství jasně a zřetelně říci co je primární a co je sekundární motivace? Nemyslíte, že to co popisujete je jen odraz rovin a úrovní stále ještě 3JT (trojjediného těla), což je naše nižší JÁ? Dejte prostor pro tok energie Kristova Vědomí (vnitřního Krista) tedy Duše Ducha, kde je skutečná krystalický čistá celá série emočních kvalit, které jsou jako etalony pro Duši těla neboli CET (citově emoční tělo). Vše je u nás napsané, nechci zde opakovat to co je jednoduše popsáno, krok za krokem bez frází a matoucích a především opravdu složitých vývodů viz řádky výše….!!!

 

ASI .....TAK alebo na opak ako chceš!
Aj z jednej strany aj z druhej OTO !(:) Náhoda?
P.s. Všetko je dobré a má svoj význam ,len musíme hľadať aký. AK chápete toto posolstvo šírte ho ďalej! Buďte tými lazarmi, ktorí sa práve zobúdzajú. V Kristu.

 

Buďte tlejícími mrtvolami, které budou čekat , až je probudí Kristus…. Je výzvou v předešlých řádcích, což na mne působí zcela kontraproduktivně…!!! Nejprve dovolte aby se probudil (začal být činný) vnitřní Kristus a to se stane pokud přijmeme fakt, že Boží záměr s naším životem, by měl být naším programem, který realizujeme s nezměrnou silou vůle: „Ne vůle má , ale Vůle tvá se staň!!!“Právě proto máme od Světového Krista DAR v podobě vyšší DUŠE, neboli vnitřního Krista našeho Mikrokosmu!!!

Dalo by se psát opravdu mnoho k tomu co jste/jsi  napsal.. ale není mým záměrem toto takto činit… naznačil jsem jak to vnímám já, co s tím udělá OTA nebo čtenáři je na každém zvlášť .

LK

 

Diskusní téma: Diskuse k článku BlogSurfing 21 (Odhalenie antikrista)

Datum: 25.05.2012

Vložil: petacajak

Titulek: pravda je na oboch stranách...

...Oto napísal čo cítil srdcom že má napísať alebo povedať...z prejavov LK cítiť mentorovanie "staršieho brata", ktorý vie svoje a má potrebu opravovať menej znalého veci...asi nie nadarmo píšeš po česky :D...

Datum: 25.05.2012

Vložil: LK pro Ota

Titulek: Re: pravda je na oboch stranách...

Peťo píšu česky, protože ač jsem se narodil v Krupině okres Zvolen, většinu života jsem bydlel v Čechách odkud je můj pozemský otec. Studoval jsem v Liptovském Mikuláši více než 7 let, přesto, že umím opravdu dobře slovensky a některé výrazy mi příjdou lepší v slovenčině, používám češtinu a to ne kvůli mentorování jak lehce naznačuješ... jsem si zde jistější že neprzním jazyk.Oba jazyky jsou nádherné... tak proč vkládat do komunikace nacionalizmus a především dívný pocit malosti. Jsem hrdý na to že jsem byl ČECHO-SLOVÁK než se dostavil jiný vhled a když jsem si uvědomil to co psal Maxim Gorkij: Člověk to zní tak hrdě, je nutno si ho vážit!" Nyní jsem především ČLOVĚK, příslušník Lidského rodu, který nezná rozdíly mezi lidmi a bytostmi obecně.Kdyby nešlo o skutečnou podstatu toho co OTO píše a deformuje, mlčel bych... ale kdo mlčí ten svědčí....Ano jsem starší Bratr, dokonce jeden z nejstarších a proto jej nepovažuji za ovci, jen říkám Bratře zde je Světlo, jestli chceš vezmi si ho, pojď kousek se mnou a pak třeba jdi sám a rozsvěcuj Lampy dalších hledajících...., ale beze Světla a Lásky (skutečnéLásky) to nejde... to se jde škarpou(rigolom) a někdy se sejde dokonce na okraj propasti... Myslím, že opravdu málo zbývalo a zbývá kroku k okraji propasti tímto způsobem prezentace mladšího bratra v Kristu.LK

Datum: 25.05.2012

Vložil: gap

Titulek: Re: pravda je na oboch stranách...

Sdělení má formu a obsah.
Co píše Oto má (vnější) formu snad ze srdce, obsah však nikoliv.

Datum: 25.05.2012

Vložil: Oto

Titulek: 13,vhľad

Máš pravdu bratku.:) Oto

Datum: 25.05.2012

Vložil: LK pro Ota

Titulek: Re: 13,vhľad

PRAVDU nelze vlastnit a ani si jí přisvojovat .... ;-) LK

Datum: 25.05.2012

Vložil: Oto

Titulek: Re: Re: 13,vhľad

My:::všetci máme pravdu, pravda je v nás! Aj Kristus aj Antikrist JA a JA je v jednom!:)

Datum: 25.05.2012

Vložil: LK pro Ota

Titulek: Re: Re: Re: 13,vhľad

Oto moc tě prosím nech antikrista tam kde je a nevsazuj ho do lidského rodu, opravdu nevíš o čem píšeš... Až se setkáš jen náznakem s tím, o kterém tak píšeš, budeš vyděšený na smrt...Opravu tě prosím za sebe a za celé Lidstvo, neimplementuj a ani se nesnáž o toto do Vědomí lidstva, protože pak bys byl tím jedním z posledních, koho by bylo potřeba vysvobodit, pokud bys nebyl nakonec vymazán z Knihy Života jako škůdce Lidstva z vlastních řad. Vím, že inklinuješ k velikým slovům, stavíš obrazy na první pohled rádoby skromné a rádcovské, ale bohužel na druhý pohled je to po čertech smrduté ... opravdu po třetí tě prosím zanech těchto hovorů, když tomu nejen nerozumíš, ale dokonce sloužíš někomu, komu bys určitě vědomě nechtěl sloužit... Žehnám Ti OTO Světlem a Láskou z Moře Světla a Lásky ve Jménu OTCE, SYNA a Ducha Svatého , aby jsi prozřel a naplnil se skutečným Světlem a skutečnou Láskou.... Otevírám své Srdce a vylévám se po celé Zemi, na znamení této doby, která jde k otevření proudu vnitřního DARU Světového Krista každému Synovi a Dceři Člověka .... Není již Cesty zpět a ani čas na zástávky...!!! Staniž se co bylo předpovězeno ústy Proroků i ústy Ježíše Nazaretského v jeho dnech zde na Zemi.Děj se TO co se mělo dít a i děje...Sláva na výsostech pro Všechny kdo jsou zde na Zemi v tomto čase.... LK