O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelská.sk: novinky dne (27.2.2012)

27.02.2012 20:37

27.2.2012 - Nemlč človek, hovor s láskou, chráň lásku, buď láskou. Jednotou seba, zjednotíš všetkých. Nesieš svetlo, ktoré má byť videné, nie skryté v strachu, tak sa vystri a žiar. Žiar svetlo v jednote lásky.

V sekcii Féwa je vložený dnešný odkaz. V sekcii Mayovia je vložený dnešný výklad.

 

 

 

Féwa 27.2.2012

 

Prebieha aktivácia hypothalamu. Triedením a delením všetkého čo doteraz prebiehalo na fyzickej i nefyzickej úrovni. Sami sebou, vlastnou esenciou, sa budete ukotvovať rôznymi situáciami v novom dimenzionálnom pásme. Na fyzickej úrovni prebieha súčasne s aktiváciou hypothalamu aj aktivácia mozgového kmeňa . Netreba zabúdať, že celý proces prebieha vrámci mikro - a makroreality. Súčasne u človeka ako aj u Zeme. Aktivácia sa deje cez centrálnu čakru /7/. To znamená - u človeka vrch hlavy, u Zeme severný pól. Ďalej pokračuje u Zeme ako mohutný energetický stĺp cez zemské jadro k južnému pólu. U človeka - od 7. čakry smerom k prvému stavcu. Aktivujú sa centrálne zemské čakry. Je to sila Zeme, ktorá sa zobúdza do svetla. 

 

Sprievodné pocity : Stav neutrality, kedy sa stávate akoby nestranným pozorovateľom zemského i vlastného diania. Týmto pohľadom sledujete svoje okolie a súčasne dianie na celej Zemi. U poslaných bytostí sú to akoby dva pohľady na svet. Jeden z vesmírnych výšin, kedy svojím svetelným zrakom vidíte Zem a kontrolujete, či všetko prebieha tak ako má. Súčasne pohľadom fyzického človeka nachádzajúceho sa na Zemi vo fyzickom dianí. 

 

Niektorí môžete pociťovať trochu smútok, pretože v rámci celej rekapitulácie Vám tento proces sem tam ukáže i momenty Vášho života. Jednoducho povedané - je Vám ľúto všetkého čo nebolo urobené ku prospechu Zeme a človeka.

 

To všetko je aktivácia čakier cez hypothalamus. Na fyzickej i nefyzickej úrovni. Hypothalamus ako fyzická vnútrolebečná žľaza súvisí s nespočetným množstvom funkcií fyzického tela. So zameraním na vegetatívne nervstvo.

 

Je potrebné sa ukotviť so Zemou a len prijímať všetko čo prebieha. Aktivácia žľazy a ďalších žliaz už súvisí s novým telom. Na fyzickej úrovni : závrate, nauzea, problémy s koordináciou, zrýchlená činnosť srdca. Nie je potrebné sa hneď vyplašiť, pretože stres tieto stavy násobí. Treba sa udržať v kľude, predýchať každú situáciu. Jednoducho chvíľu počkať.

 

Od 80. rokov rastú vibrácie. Celý proces sa skladá z cyklov. Každý cyklus predstavuje zvýšenie vibrácie. Končí ukotvením sa v tele človeka, kedy prebieha absorpcia. Zo začiatku proces ukotvovania vibrácií prebiehal po takých etapách, že človek mal čas sa akoby nadýchnuť. Neskôr, kedy sa vibrácia zvyšovala - skracoval sa i čas uvolnenia sa. Teraz sa nachádzame už doslova v jednom mohutnom toku frekvencie. Záver všetkých cyklov zvyšovania vibrácií predstavuje aktivácia celého procesu - centrálnym kódom nanebovzatia. Čiže jednalo sa a jedná o cyklické opakovanie pravotočivej frekvenčnej špirály novej a predchádzajúcej vibrácie a jej stupňa. Vždy súčasne. A opäť pripomínam, že na celý dej rastúcich vibrácií je potrebné sa pozerať súčasne z pohľadu človeka i z pohľadu Zeme. Čiže rovnaký proces prebieha u človeka aj u Zeme.

 

S láskou Féwa

 

Odkaz, obraz sú autorské (c) Féwa, je možné ich v neskrátenej a neupravenej verzii ďalej šíriť len nekomerčným spôsobom, za podmienky uvedenia aktívneho odkazu www.anjelska.sk

 

 

 

27.2.2012. 5 IK VEDOUCÍ ENERGIE ZDROJE VEDENOU BÍLÝM VĚTREM

 

2

 

DNES JE DOBRÝ DEN SPOJIT SE ZDROJEM VŠEHO

 

VÍTR TO JE DECH DUCHA, DECH ŽIVOTA, JE TO ENERGIE, KTERÁ ROZPTÝLÍ A ZASEJE SEMENA DOBRÝCH MYŠLENEK ……. JE TO ENERGIE DUCHOVNÍ INSPIRACE SNÍLKŮ A VIZIONÁŘŮ ….. VÍTR, TO JE ENERGIE STOJÍCÍ ZA PŘÍRODNÍMI ZMĚNAMI POČASÍ, KULTURNÍMI ZMĚNAMI …… EROZE


Energie dnešního dne nás volá k odstranění karcinogenního ohniska v mezilidských vztazích. Nyní jsme dostupní a připravení k navázání dialogu, nemáme žádné výmluvy, kompromisy, nestanovujeme podmínky. Ode dneška nás kontroluje jediná autorita a to je život. Dnes se nebudeme urážet pro slova pravdy, pokorně vyslechneme všechny úvahy.


TRANSFORMACE STÍNU

Naučte se cítit vztah se vším co je Božské, následujte svou intuici.

 

Komunikace….


Dny označené symbolem IK mají velmi bouřlivý průběh, pokud se dostanou do vzorce stíny vašeho příčinného těla. BÍLÝ VÍTR přináší pořádek v postupném pořadí do programů celkového uzdravení. Zkušenosti získané v tomto dni mohou být velmi nepříjemné. Prvně bude zkontrolováno, jak dalece brání naše Ego realizaci vybrané naší Duší. Obzvláště bolestným způsobem bude zkontrolována naše nedisciplinovanost, neukázněnost a nepoctivost v oceňování našeho JÁ.

 

Jelikož BÍLÝ VÍTR pulsuje bezprostřední Energií Zdroje, může u osob spirituálně vyvinutých v tento den zazářit síla duchovní zralosti, která nejen že produchovní jejich fyzický svět ale vyvede je z okolního chaosu.

 

Energie BÍLÉHO VĚTRU může velmi specifickým způsobem odhalit aspekty komunikace s naším Vyšším Já a rovněž ukázat s úsměvem na tváři unikátní závažnosti.


V Tónu IK majícím bezprostřední spojení se Zdrojem, vibruje duchovní očistná síla, která nás vede v souladu s naším osobním duchovním procesem. Vibrují zde zároveň i všechny prvovzory, díky kterým můžete navázat spojení s Vyšším Vědomím.

 

5.VEDOUCÍ TÓN SMĚRU SÍLY VEDENÍ

Jen lidská ruka může otevřít Bránu do STŘEDU. Přehoupněte se přes hvězdná vrata, vzneste se vysoko a pronikněte do svého srdce. Otevřete zevnitř dveře vedoucí ven, abyste po navrácení na Zem mohli překročit jeho práh. Pronikněte do středu vašeho KŘIŠŤÁLOVÉHO SRDCE. Co je tam? Myslíte si, že NOVÝ začátek? Jaké jsou vaše záměry a jaké plány má vaše srdce? Jak vypadají vaše osobní vize z pozice SRDCE? Využijte jeho moudrost a vstupte na cestu vedoucí k Pravdě do poznání vaší Hvězdné povahy. Vyšší Pravdu naleznete na Zemi. Díky akceptování vašeho lidství a Pozemského Bytí, zde naleznete moudrost vašeho Vyššího Bytí. Vraťte se do svého STŘEDU a vyneste více Světla do vašeho fyzického těla. Odkryjte světelnou stezku vycházející z vašeho svatého STŘEDU. Jestliže přestanete přemýšlet kým jste, nebo kým byste mohli být, stanete se pravdivým JÁ. Zůstaňte tichý a skromný. Nebojte se toho, co říkají ostatní!


VY JSTE STŘEDEM VLASTNÍHO VESMÍRU

JSTE MISTREM JEDNOTY SVÉHO STŘEDU

 

Tón PÁTÝ je autoritou Vlny,z této pozice vychází nejdůležitější impulsy a obsah. PĚT symbolizuje CENTRUM KRISTA, spojující duchovní řád s řádem Pozemským. Shromažďují se zde všechny síly, které budou potřeba k realizaci v pozdějším období. PĚT reprezentuje harmonický pořádek ve světě matérie. Pozici PĚT připadá zvláštní význam – díky níž je možná realizace konkrétních aspektů vzorců určení. Tón PĚT představuje nástroj potřebný k plnění úkolů. I když se v tento den nedějí žádné vážné události, výkon PĚTKY mohou zcela jasně pociťovat osoby citlivé.

 

Autor Monika Czyrek https://monikaczyrek.blogspot.com

Překlad Lenka Sýkorová

 

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (26.2.2012)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.