O duchovním poznání a cestě bez dogmat a jiných nesmyslů na konci této Epochy

Anjelská.sk: novinky dne (16.1.2012)

17.01.2012 09:08

16.1.2012 - V sekcii Féva je vložený dnešný odkaz - Planetárna evolúcia. V sekcii Mayovia je vložený dnešný výklad - žlté, polaritné slnko.

 

Féva 16.1.2012 - Planetárna evolúcia. - klik pre video

 

p1163938

 

 

16.1.2012 AHAU 2 POLARITA VĚDOMÍ ŽLUTÝM POLARITNÍM SLUNCEM

 

20

 

DOBRÝ DEN POŽÁDAT O MOUDROST A NEUSTÁLOU PODPOROU NAŠE PŘEDKY

 

Nyní Božský paprsek osvítí naše Vědomí bez bolesti, a pomáhá nám odchýlit se od toho, co už neslouží našemu růstu. SVĚTLO a TMA jsou samozřejmými jevy v životě. Svět rozporů nám pomáhá zjistit, po které straně chodíme. Dnes my sami interpretujeme Program Krista. Nic nám není dáno shora. V životě dostaneme vždy to, co si vybereme.

 

TRANSFORMACE STÍNU

Pokud jste ztělesněním LÁSKY TADY A TEĎ jste kompletně VOLNÍ. Představujte si svůj obraz vlastního JÁ v pojetí Božskosti. Zhmotňujte umění přijmout bezpodmínečnou lásku a bezpodmínečné odpuštění.

 

Osvícení,láska,odpuštění…..


ALFA a OMEGA. KONEC a ZAČÁTEK – to vše je v pečeti ŽLUTÉHO SLUNCE. AHAU to je centrum příkazů, z kterého jsou neustále vysílány impulsy tvoření a do kterého se vrací zpět výsledek. Tady se zaměřujeme na výsledky akcí za minulých devatenáct dnů vlny, tady se přehodnocují výsledky – „celková bilance“. AHAU dny hrají velice klíčovou roli ve sféře vlivu rezonance.Síla vyzařování jakou máme, je výrazem naší evoluční zralosti, zrcadlením stupně integrace s životním prostředím, ovlivňuje činnost skupiny, ve které se otáčejí.
Pokud se cítíte sami mezi lidmi – sbližte se s energií AHAU. Odpoutejte se od falešných očekávání či závazných pojetí Lásky. Přestaňte milovat za něco – naučte se odpouštět. Skoncujte s negacemi, vydávání soudů a oblíbených argumentů ANO, ALE…… Uvolněte se, zavřete oči a přemýšlejte, co byste chtěli ve svém životě změnit.

 

AHAU je magický klíč do Kristova Nitra. V těchto dnech se stane magie vaším chlebem. “Indícií“ jsou dvě prostá slova: MILUJI a ODPOUŠTÍM. Nezapomeňte, že jste na velké cestě a že vaším cílem je se stát bezpodmínečnou láskou, jako AHAU SLUNCE, které svítí pro všechny stejně – pro dobré i špatné, pro chudé i bohaté. Rozzařte SLUNEČNÍ JÁ ve svém srdci!


2.POLARITNÍ TÓN VÝZVA SÍLY POLARITY

Polarita odhaluje vaše duchovní dilema,konflikty a vnitřní spory. Sledujte své sklony a odpor. Podívejte se na téma reality, v které je nepostřehnutelně vetkáno vaše duchovní téma. Přijměte vědu, která obsahuje řadu DWA. Konfliktní situace společně pracují jako vaši spojenci. Dbejte také na polaritu mužské a ženské role v sobě i v partnerství. Prohlédněte si oba aspekty. Přijímáte vaše pohlaví? Cítíte se v partnerství naplnění a naplňujte vy svého životního partnera? Obejměte panorama darů ve vašem soužití. Zjistěte jeho dva póly, přirozené návyky, zvyky a objevte moudrost, která z nich vyplývá. Všechny výzvy ( póly) jsou zaměřeny na to, aby naučili lidi vzájemné úctě.

 

POLARITA JE PULSEM ZDROJE UNIVERZA!

Dny Energie TÓNU POLARITY doprovází toto téma vlny do pozemských pólů. Pečeť stojící po boku DVOJKY je dějištěm akce pólů v našich životech. V tomto dni se spustí proces rozpoznávání sebereflexe. 

 

autor Monika Czyrek https://monikaczyrek.blogspot.com/

překlad Lenka Sýkorová

 

Diskusní téma: Anjelská.sk: novinky dne (16.1.2012)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.